• Σε τι τύπο αρχείο θα πρέπει να είναι οι επαφές μου;
  Για να δημιουργήσετε με επιτυχία μια ομάδα επαφών θα πρέπει να έχετε τις επαφές σας συγκεντρωμένες είτε σε αρχείο μορφής .csv είτε σε αρχείο μορφής .txt.
 • Μπορώ να έχω δοκιμαστικά sms ώστε να τεστάρω την υπηρεσία σας, πριν κάνω κάποια αγορά;
  Φυσικά, με το που κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας και ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, σας πιστώνονται αυτόματα 5 sms στο λογαριασμό σας ώστε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μας, και αν μείνετε ικανοποιημένος να προχωρήσετε στην αγορά που επιθυμείτε.
 • Πώς μπορώ να αποστείλω μαζικά sms;
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί <<Σύνδεση>> στο πάνω μέρος της οθόνης
 2. Συμπληρώστε το όνομα χρήστη και το κωδικό σας
 3. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στην επιλογή «Αποστολή SMS», που βρίσκετε στα δεξιά σας.
 4. Στο πεδίο «Αποστολέας», συμπληρώστε το τίτλο του αποστολέα που θέλετε να έχει το μήνυμα σας. Ο «Αποστολέας» θα πρέπει να είναι έως 11 λατινικούς χαρακτήρες (όχι κενά, όχι σύμβολα, μόνο λατινικοί χαρακτήρες κεφαλαίοι ή πεζοί)
 5. Στο πεδίο «Μήνυμα», συμπληρώστε το μήνυμα που θέλετε να αποστείλετε. Το μήνυμα σας θα πρέπει να είναι σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Μη πατάτε ENTER. Το μήνυμα μπορεί να είναι μέχρι 160 χαρακτήρες. Πριν κάνετε την τελική μαζική αποστολή σας, προτείνουμε ανεπιφύλακτά να στείλετε αρχικά ένα δοκιμαστικό sms στο κινητό σας για να επιβεβαιώσετε ό,τι όλα τα γράμματα και σύμβολα παραδίδονται όπως επιθυμείτε και η χρέωση είναι σωστή.
 6. Όταν δημιουργείτε ένα .txt ή ένα .csv θα πρέπει να υπάρχει ένα αριθμός ανά γραμμή, χωρίς να υπάρχουν κενά και κενές γραμμές
 7. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί «Αποστολή», ΜΟΝΟ μία φορά και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή σας.
 • Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια ομάδα επαφών

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, και κάντε κλικ στην επιλογή «Ομάδες Επαφών». Συμπληρώστε το Όνομα της ομάδας επαφών σας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση Ομάδας». Στη συνέχεια πατήστε «προβολή μελών» και «εισαγωγή επαφών από αρχείο», επιλέξτε το αρχείο .txt ή .csv που έχετε δημιουργήσει και πατήστε «εισαγωγή».

 • Πώς μπορώ να αποστείλω προγραμματισμένα SMS;

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, και κάντε κλικ στην επιλογή «Προγραμματισμένα SMS». Πατήστε «εισαγωγή προγραμματισμένου sms».
Συμπληρώστε τα πεδία, επιλέγοντας την ημερομηνία και ώρα που θέλετε να γίνει η αποστολή σας, τον αποστολέα που θέλετε να εμφανίζεται στον παραλήπτη, το μήνυμα που θέλετε να αποστείλετε, τους αριθμούς στους οποίους θέλετε να γίνει η αποστολή. Τέλος πατήστε το κουμπί που υπάρχει στο τέλος της σελίδας για να αποθηκευτεί η αποστολή σας.

 • Υποστηριζόμενοι χαρακτήρες

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

ΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩ

/!#%*()+-?;.,=:@€&

enter (αλλαγή γραμμής)

Όλοι οι αριθμοί